Het park

Het park

De chalet staat op een fantastische camping direct aan het prachtige meer van Annecy. 
Hilco en Sandra Knul

De chalets zijn gelegen op de fantastische ANWB sterren camping “ La Nubliere” direct aan het meer van Annecy. De camping is in 2018 en 2019 drastisch vernieuwd, met mooie voorzieningen (oa. Een waterspeelparadijs en Hammam met zwembad alleen voor volwassenen)

Driekwart van de oppervlakte is voorzien van campingplaatsen en diverse accommodaties. Op het overgebleven gedeelte zijn de chalets geplaatst. U kunt de gezelligheid van de camping opzoeken, maar ook in een rustigere omgeving bij uw chalet genieten van uw vakantie.

Het park en de omgeving zijn ideaal voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Er is een prachtig modern waterspeelplein aangelegd, speciaal voor kinderen onder de 12 jaar. In het hoogseizoen worden diverse activiteiten georganiseerd voor groot en klein (Nederlands sprekende hostesses in het hoogseizoen).

Het park grenst aan een prachtig natuurreservaat en biedt directe toegang tot het privé-strand, een haven en een watersportclub met divers aanbod.  

U kunt natuurlijk heerlijk zwemmen (400m van het chalet), zonnen op het strand of diverse watersporten beoefenen zoals surfen, zeilen, waterskiën en vissen. (bijzonder geschikt om uw eigen boot mee te nemen).

 

Verder te vinden op het park:

Receptie met Engels sprekend personeel
Gezellige bar
Waterspeelparadijs
Hammam & Sauna (met zwembad, hot tubs en massage)
Een winkel met dagelijks vers brood
Een restaurantje, met een snackbar
Een speel en fun gedeelte voor de jeugd
WIFI verbinding om met uw eigen apparaten te internetten